Samsung komt met drie verschillende commercials voor de Galaxy Tab S

De Samsung Galaxy Tab S zal binnenkort veel te zien zijn op televisie. Samsung laat weten maar liefst drie commercials te lanceren in het kader van de campagne #TabletRealities ter promotie van de tablet. De drie commercials laten verschillende scenario’s zien uit het alledaagse leven. Hierin komt steeds weer terug dat de personages toch echt niet zonder de tablet van Samsung kunnen.

Schilderes

Eén commercial laat ook zien hoe handig de Samsung Galaxy Tab S is om op te gamen. Hierin wordt het beeld geschetst dat schilderes Monique Veilleite de tablet aanschaft om de uitstekende beeld- en kleurkwaliteit, maar uiteindelijk is ze er het spelletje Fruit Ninja op aan het spelen. Een andere commercial toont een rechter die de Galaxy Tab S had gekocht om documenten op te kunnen inzien. Hij dient uiteindelijk ook een ander doel, want de rechter is tijdens zijn werkzaamheden ook het spelletje Planet Popstar aan het spelen. Hiermee wil Samsung de boodschap uitstralen dat ook multitasken een eitje is met de Samsung Galaxy Tab S.

Huismoeder

In een derde reclame is een gezin te zien, waarbij de moeder de tablet koopt voor haar kinderen, zodat ze hier huiswerk op konden maken. Uiteindelijk is de moeder films aan het kijken en verliest ze zichzelf helemaal in de verhalen door de mooie, levensechte kleuren van het beeldscherm. De tablet is perfect om tv op te kijken en het maximale uit je alles in 1 pakket te halen.

Waarom de Galaxy Tab S?

De Samsung Galaxy Tab S is voorzien van een Super AMOLED-display een 2560×1600 pixels WQXGA resolutie. De kleuren komen helemaal tot zijn recht door de lichtsensor, waardoor de tablet zich automatisch aan kan passen aan het licht in de ruimte. Verder heeft de tablet een 2.1 megapixelcamera, een vingerafdrukscanner, Bluetooth 4.0 een draait de tab op Android 4.4.2 (KitKat).

Dit bericht werd geplaatst in nieuws door Wesley.

Reacties zijn gesloten.