Uitrol Android 4.1.2 voor de Samsung Galaxy Tab 7.7 van start gegaan

Vandaag is het uitrollen van Android 4.1.2 Jelly Bean naar de Samsung Galaxy Tab 7.7 van start gegaan. De update komt als een verrassing aangezien de tablet destijds geleverd werd met Android 3.2 HoneyComb en al een upgrade naar Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich heeft ontvangen. Desondanks lag de Samsung Galaxy Tab 7.7 vanaf februari 2012 in de winkels waardoor de tablet meegenomen wordt in de reeks smartphones en tablets die een upgrade naar Android 4.1.2 Jelly Bean krijgen.

Helaas voor ons begint Samsung met het uitrollen van de update in de Aziatische landen. Vandaag werd bevestigd dat de update momenteel beschikbaar is in Singapore, de Filipijnen, Vietnam, Thailand en Indonesiƫ. Het is nog niet bekend wanneer de update naar Europa zal komen. Zoals altijd zullen losse tablets de update sneller in huis kunnen halen dan tablets die gekoppeld zijn aan een abonnement.

Android 4.1.2 Jelly Bean is een behoorlijke verbetering tegenover 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Zo is de gebruikersinterface dankzij Project Butter een stuk sneller en het systeem draait een stuk stabieler. De Android 4.1.2 Jelly Bean zou al eerder naar de Samsung Galaxy Tab 7.7 moeten komen maar vanwege technische problemen werd de update uitgesteld.

Dit bericht werd geplaatst in nieuws door admin_sgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>