10.1 inch versie van de Samsung Galaxy Tab 3 Bluetooth gecertificeerd

Eerder werd al bekend gemaakt dat het vrijwel zeker is dat de Samsung Galaxy Tab 3 in drie verschillende formaten op de markt zal komen: een 7 inch versie, een 8 inch versie en een 10,1 inch versie. De afgelopen week hebben wel het één en ander over de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 geschreven. De veelbelovende tablet zal mogelijk eerder in de winkels liggen dan je zou verwachten.

De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 is namelijk opgedoken op de Bluetooth.org website. Elk toestel en tablet dat gebruik maakt van Bluetooth zal eerst een test moeten ondergaan. Na het slagen van de test krijgt het toestel een Bluetooth SIG certificaat. Omdat de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 onlangs dit certificaat behaald heeft, wordt de tablet nu weergegeven op de site Bluetooth.org.

Inmiddels is ook het modelnummer van de tablet bekend. De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 tablet heeft het modelnummer GT-P5200 meegekregen. Daarnaast kunnen we uit de notering opmaken dat er ook een 4G variant van de tablet zal verschijnen.

De tablet dook overigens een aantal dagen terug al op in de AnTuTu benchmark test. Er wordt gesuggereerd dat de tablet een resolutie van 1.280 bij 800 pixels zal krijgen en gaat draaien op een 1.5 GHz dual core processor en 1 GB RAM werkgeheugen. Verder zal de tablet Android 4.1 Jelly Bean meekrijgen en een 7.000 mAh batterij ervoor zorgen dat het 10,1 inch scherm aan blijft.

Dit bericht werd geplaatst in Samsung Galaxy Tab 3 door admin_sgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>