Foto’s van de 8 inch Samsung Galaxy Tab 3 bevestigen derde variant

Er is de afgelopen weken genoeg informatie opgedoken over de 7 inch en de 10,1 inch variant van de Sasmung Galaxy Tab 3. Maar net als voorheen zal de Samsung Galaxy Tab 3 reeks uit drie tablets bestaan: een 7 inch versie, een 10,1 inch versie en een 8 inch versie. Over de tussenmaat was tot op vandaag niet veel bekend. Maar nu zijn er foto’s van deze tablet opgedoken waardoor de komst van de middelste Samsung Galaxy Tab 3 tablet een stuk waarschijnlijker is.

De foto’s en informatie over de inhoud van de 8 inch variant van de Samsung Galaxy Tab 3 zijn aan de hand van de Samsung fansite SamMobile.com. SamMobile.com is een betrouwbare site waardoor er vanuit van kunnen gaan dat deze informatie correct en authentiek is. De Samsung Galaxy Tab 3 8.0 zal beschikken over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1,5 GHz dual core processor, 1.5 GB RAM werkgeheugen, 16 GB interne opslagcapa! citeit en microSD slot, een 5 MP camera aan de achterkant en een 1.3 MP camera aan de voorkant. De tablet zal Android 4.2.2 meekrijgen.

Er zullen twee versies van de tablet op de markt komen: de SM-T310 met 3G internet en de SM-T311, een versie met enkel WiFi. De afmetingen van de tablet zullen 209,3 bij 122,2 bij 6,95m m worden en de tablet zal beschikken over een 4.450 mAh batterij.

Dit bericht werd geplaatst in Samsung Galaxy Tab 3 door admin_sgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>