Naast 7 inch Samsung Galaxy Tab 3 ook een 8 inch en een 10 inch versie

Twee weken geleden werd de 7 inch versie van de Samsung Galaxy Tab 3 bekend gemaakt. Samsung heeft voor een andere richting gekozen dan door veel mensen werd verwacht. De Samsung Galaxy Tab 3 7 inch zal namelijk niet veel verschillen tegenover over de vorige versie, de Samsung Galaxy Tab 2. De prijs zal het grootste voordeel van de Samsung Galaxy Tab 3 7 inch zijn.

Maar de Samsung Galaxy Tab 3 zal ook twee grotere broertjes krijgen. Er kwamen al geruchten naar buiten dat Samsung werkt aan de Samsung Galaxy Tab 3 10.1. In de resultaten van een benchmark test kwam een toestel voor dat waarschijnlijk een prototype van de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 is.

Volgens deze resultaten zal de Sasmung Galaxy Tab 3 10.1 een high end tablet worden. Volgens andere geruchten zullen de 8 inch en 10.1 inch tablets uit de Samsung Galaxy Tab 3 reeks hetzelfde patroon volgens als het kleinere broertje. Dat houdt in dat de specs van de Samsung Galaxy Tab 3 8 en 10.1 een soortgelijke processor zullen bevatten en dus gezien kunnen worden als budget tablets.

De Samsung Galaxy Tab 3 7 inch zal over een 1.9 GHz Cortex A9 dual core processor en schermresolutie van 1024 bij 600 pixels beschikken. Daarnaast wordt de tablet geleverd met Android 4.1 Jelly Bean. Aan de achterkant zit een 3 MP camera en aan de voorkant zit een 1.3 MP camera voor videochats.

Dit bericht werd geplaatst in Samsung Galaxy Tab 3 door admin_sgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>