Samsung Galaxy Tab 3 10.1 mogelijk opgedoken in Benchmark tests

Naast de normale Samsung Galaxy Tab 3 met een beeldscherm van 7 inch is Samsung wellicht ook bezig met de Samsung Galaxy Tab 3 10.1. En terwijl Samsung met de Samsung Galaxy Tab 3 van 7 inch inzet op een betaalbare tablet, lijkt het erop dat de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 de krachtpatser van de derde generatie Samsung Galaxy Tabs zal worden.

In de AnTuTu benchmark resultaten is namelijk een tot nu nog onbekende Samsung tablet opgedoken. Het gaat om de Samsung GT-P5200. De 10.1 inch versie van de Samsung Galaxy Tab 2 had destijds als codenaam GT-P5100 waardoor het aannemelijk is dat het om de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 gaat.

Toch is dit niet 100% zeker omdat Samsung afgestapt is van de codenamen die begin met GT-P. Maar het is mogelijk dat het om een prototype gaat. Voor een prototype heeft de tablet echter behoorlijk wat in zijn mars. De tablet heeft volgens de benchmark tests een 1.66 GHz processor, een resolutie van 1280 bij 800 pixels en Android 4.2.2 Jelly Bean.

Het is niet zeker om wat voor processor het gaat. Bronnen geven aan dat het mogelijk een Qualcomm quad core processor of de nieuwe Exynos 5 octa core processor van Samsung zelf gaat. Omdat het waarschijnlijk om een prototype gaat, kan er nog een hoop veranderen in de tussen tijd. Voor iedereen die wacht op een high end tablet van Samsung is het echter goed nieuws om te lezen dat Samsung ook aan een high end tablet met een groot beeldscherm werkt

Dit bericht werd geplaatst in Samsung Galaxy Tab 3 door admin_sgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>