Vijf extra redenen om een Samsung Galaxy Tab 3 aan te schaffen

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat Samsung werkt aan een nieuwe versie van de Samsung Galaxy Tab. Het is nog niet bekend hoe veel de Samsung Galaxy Tab 3 gaat kosten maar het is wel bekend hoe de tablet eruit zal zien en welke features deze zal meekrijgen.

Nadat de specs van de Samsung Galaxy Tab 3 werden gemaakt, barstte een hevige discussie los. Samsung heeft ervoor gekozen om met de Samsung Galaxy Tab 3 vooral een betaalbare tablet met veel features op de markt te brengen. Qua specs is de tablet niet een hele grote verbetering over de Samsung Galaxy Tab 2. Toch zijn er genoeg redenen waarom de Samsung Galaxy Tab 3 straks een interessante tablet zal zijn.

Bij ons heb je al kunnen lezen dat de tablet een schappelijke prijs zal meekrijgen en dat de tablet op Android Jelly Bean draait. Hieronder lees je vijf extra redenen om straks voor de Samsung Galaxy Tab 3 te kiezen.

1. De Samsung Galaxy Tab 3 heeft toegang tot zowel Samsung Apps als Samsung Hub diensten. Deze diensten worden steeds uitgebreider en is een goede reden om voor een Samsung toestel boven een toestel van een andere fabrikant te kiezen

2. De Samsung Galaxy Tab 3 maakt gebruik van mobiel internet. Ondanks het lage prijskaartje kun je toch zonder WiFi het internet op dankzij de 3G mogelijkheid. 3G is wellicht trager dan 4G maar 4G is momenteel in Nederland niet overal verkrijgbaar en afhankelijk van de provider kan dit nog een poos duren.

3. Ideaal voor kinderen. De Samsung Galaxy Tab 3 is vanwege haar kleine afmetingen en prijs een ideaal geschenk voor kinderen. Tablets worden nu al veelvuldig gebruikt om kinderen al spelender wijs te laten leren.

4. De Samsung Galaxy Tab 3 beschikt over een USB poort. Hierdoor kun je dus een grotere selectie randaccessoires op de tablet aansluiten. De iPad, een populaire tegenhanger van de Samsung Galaxy Tab, heeft g! een USB poort en daarom kiezen veel mensen voor een Samsung tablet.

5. De Samsung Galaxy Tab 3 heeft alle belangrijke apps van Google ingebouwd. Denk aan Google Search, Gmail, Google+, YouTube, Google Maps en Google Now. Deze diensten worden steeds vaker gebruikt en zijn bijvoorbeeld niet op een Apple tablet terug te vinden.

Dit bericht werd geplaatst in Samsung Galaxy Tab 3 door admin_sgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>